View Single Post
Old 15 Jun 2003, 02:14   #2
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
am vazut prima data Solarisul regizat de Soderbergh...dupa cam doua saptamani am vazut si varianta veche asa ca am putut face comparatia intre ele...bine, a le compara e mult prea mult spus deoarece cele doua viziuni sunt foarte diferite...
pe mine m-a impresionat mai mult varianta noua...e bazata mult mai mult pe senzatii, e mult mai aporpiata de public...cel putin eu asa am simtit-o! inceputul mi-a placut enorm! poti sa-l intelegi atat de bine pe Chris si vezi ca viata lui e oarecum lipsita de o motivatie de a trai...vezi ca-i lipseste ceva!
un alt lucru care apare in doar in varianta noua, este prezentarea relatiei dintre cei doi soti prin intermediul amintirilor lui...lucru asta nu se intampla in filmul lui Tarkovski motiv pentru care este mult mai greu de inteles!

hmmm...despere Soderbergh in general...singura mea dezamagire in ceea ce-l priveste a fost Ocean's Eleven...Traffic n-a fost chiar pe gustul meu dar trebuie sa recunosc ca este un film foarte bun...imi place foarte mult Soderbergh ca abordeaza mereu subiecte diferite si vine mereu cu idei interesante....de exemplu la Traffic mi-a placut faptul ca pana la un punct fiecare poveste avea culoare ei....