Am citit in Observatorul cultural paginile despre TIFF. Apropo, ALS, tu si Valerian Sava... de ce nu mai suntetzi in UNATC?
Alambicat si complicat textul lui Sava, probabil e scris cu naduf. Il inteleg, am aproape aceeasi pareri, dar e creu de citit. Vad ca si Sava il perie pe Mungiu, ca toata "lumea buna" din cinematografie, nu inteleg care sunt jocurile... Il considera "eminent" dupa un scurt metraj foarte amuzant si un lung metraj in genul celor frantzuzeshti din anii '80?!
Ca si tine, Sava are boala pe Damian... individul a incercat sa-mi faca si mie mizerii la un moment dat, dar nu l-am bagat in seama si s-a linishtit de la sine... eu il vad ca pe un gandac rasturnat pe spate care se zbate degeaba sa revina cu picioarele pe pamant! Damian poate sa il apere si sa-l cocoloshasca cat vrea pe Netzer (am inteles ca Laur a lucrat la scenariu) ca Maria tot o cazatura ramane...
Corecta aprecierea lui Sava... trebuie sa mai asteptam pana in 2005 ca sa vedem film romanesc de calitate, asta daca la urmatorul concurs CNC (nu se shtie cand va fi) nu se vor mai face exclusiv magarii!
Beton remarca lui Chirilor cu orele filmului romanesc. lol
---------------------------------
Viitorul suna ocupat.
|