hoo-wha I'd have 2 say Pacino, si imediat dupa el De Niro. Este recunoscut faptul ca atunci cand Al Pacino 'vorbeste' audienta incremeneste,discursul sau de la Globurile de Aur din 2001 si reactia persoanelor aflate atunci in sala fiind un exemplu clar. Am scris 'vorbeste' astfel deoarece Al Pacino aduce la un nivel superior aceasta actiune,el transmite o forta,un magnetism care parca sunt rupte din alte lumi. De-a lungul timpului Pacino a devenit si mai tulburator, dupa cum am vazut in de curand in The Recruit,Insomnia si S1m0ne, nici o replica de-a sa nu este altfel decat puternica. Nu cred ca exista un film de-al lui care sa ma fi dezamagit,iar printre preferatele mele ~in afara de cele mentionate de voi~ adaug Scarface (ca Tony Montana : 'Say hello to my little friend' & 'I bury those cock-a-roaches!!' 8) ) si The Devil's Advocate (discursul de la sfarsit freaked me out,interpretarea a fost cutremuratoare :evil: ). In teatru este genial ,un exemplu fiind Hughie (Eugene O'Neill).
Pe cei doi i-am vazut jucand 'impreuna' in The Godfather si apoi Heat & Pacino a fost mai bun.
I will let you down
I will make you hurt'
|