View Single Post
Old 14 Jun 2003, 10:33   #53
baubaul
Junior

baubaul

Personal nu-mi place Sergiu Nicolaescu ,da cand eram copil si nu stiam ce e ala un film lucrat inteligent imi placeau filmele lui istorice(bravo lui!)
Dar tocmai am revazut filmele lui de "comisar" "Cu mainele curate,Ultimul cartus etc" si ce parere am acum...thumb down...Unu prezentarea(titlul numele actorilor etc) filmului imi aduc aminte de niste romane politiste de duzina foarte foarte proaste,rolul interpretat de Sergiu al nostru e cam penibil si cam rip-off din filmele vechi americane cu gangsteri ,el un adevarat barbat cu accent impecabil chiar si cand isi da duhul "Un flEc m-au ciruit.." ,mda nu am ce zice barbat adevarat se arunca,se rostogoleste in costumul impecabil care ii si ramane asa ,la fel ca si freza ,... impresionant..
Despre filme...este o scena unde intr-un internat de copii se impusca un mafiot,iar copii nu au nici o reactie la zgomotul armei,probabil regizorul vrea sa sublinieze o anti-teza intre innocenta copiilor si murdaria gangsterului..
A si intr-un interviu luat de Mircea Badea si Orese critica Gladiatorul ,nu stiu de ce...dar el este un regizor original un adevarat macho care nu s-a inspirat niciodata din filmele de peste ocean!

A si sunt cateva articole intersante in Academia Catavencu de acum o luna cred referitor la batranul nostru dinozaur si la mersul cinematografiei romanesti..