Thread: whatever
View Single Post
Old 14 Jun 2003, 01:46   #42
crydead
Guru

crydead

Originally Posted by Hell_Girl:
OK, la faza asta ma cam simt. Nu stiu in ce categorie sa ma situez. Adevarul este ca NU imi bag degetele in ochi deschizand calculatorul, dar imi place cum arata Brad Pitt ( nu il vreau acasa, am inteles ca pute), desi din cate imi amintesc nu am urlat chestia asta. Pe de alta parte: exemplar sunt, literaro- poate, matzaito- doar cand imi convine; leshinata mai rar ( poate doar de la mirosul lui Brad Pitt). Poate imi zici tu in ce categorie ma situez!
Agitatzia voastra nu mi se pare nici amenintatoare si nici "ushor libidinoasa", este mai mult plina de prejudecati si misoginism-ism-ism. Iar pe Karen McDougall sa nu zici ca nu o vrei acasa.

Nu inteleg de ce ai luat-o personal, dragonitzo...nu mi-as fi permis sa trezesc dragonul care doarme linishtit FNI lucreaza pentru el. Cu Brad Pitt si mirosul nu e nici o problema. Foloseshti un detergent scump?
Shtii care e diferentza dintre un pesimist si un optimist? Pesimistul e un optimist bine informat. Cam asa si cu misoginul...
Mey, daca o iau pe fata aia la mine la bloc se usuca din picioare, se stinge ca flacara de la gaze si ma intreaba cat de repede ajung la mal.
Am uitat sa-tzi raspund la ceva?
crydead is offline   Reply With Quote sendpm.gif