Originally Posted by crydead:
Nu cred ca "amenintzatori" este cuvantul care defineshte agitatzia pe care o au baietzii, ci "ushor libidinoshi". E de intzeles, aici, pe maidanul cinematografic, cele mai multe fete care reushesc sa deschida computerul si ajung pana aici au texte gen Brad Pitt e suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper. Il vreau acasa. E cel mai tareeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Sigur, mai sunt unele exemplare literaro-matzaito-leshinate.
In fine...
Pe preferata mea o gaseshti la www.karenmcdougall.com, adica e just a click away!
========================
Viitorul suna ocupat.
|
OK, la faza asta ma cam simt. Nu stiu in ce categorie sa ma situez. Adevarul este ca NU imi bag degetele in ochi deschizand calculatorul, dar imi place cum arata Brad Pitt ( nu il vreau acasa, am inteles ca pute), desi din cate imi amintesc nu am urlat chestia asta. Pe de alta parte: exemplar sunt, literaro- poate, matzaito- doar cand imi convine; leshinata mai rar ( poate doar de la mirosul lui Brad Pitt). Poate imi zici tu in ce categorie ma situez!
Agitatzia voastra nu mi se pare nici amenintatoare si nici "ushor libidinoasa", este mai mult plina de prejudecati si misoginism-ism-ism. Iar pe Karen McDougall sa nu zici ca nu o vrei acasa.