Killing Me Softly (Ucide-ma cu Tandrete)
Filmul este un thriller despre o tanara, Alice, care se indragosteste nebuneste de un barbat misterios, Adam, si se si casatoreste cu el la scurt timp dupa prima lor intalnire...Asa cum este de asteptat, Alice va descoperi lucruri destul de socante despre Adam si va incerca sa depaseasca dificultatile pe care cuplul le intampina...Actiunea este destul de previzibila ca si finalul de altfel, atmosfera este insa destul de bine construita. Din pacate insa povestea in sine este foarte subtire si extrem de clasica.
Heather Graham n-a fost cine stie ce desi rolul sau a avut anumite parti destul de solicitante. Mi-a placut mai mult de Natascha McElhone chiar daca ea a avut un rol secundar.
Motivul pentru care v-as recomanda totusi sa mergeti la acest film, este Joseph Fiennes care joaca extraordinar. Mi-a placut foarte mult de el...Bine, el este unul din actorii care pana acum nu m-au dezamagit si personajul interpretat in acest film nu face altceva decat sa-i confirme inca o data talentul.
Citeam acum prezentarea filmului din Show Time(lucru pe care nu vi-l recomand) si am fost surprinsa sa descopar ca este povestita toata actiunea. Adica suspansul care si-asa era in cantitati neglijabile, este omorat cu brutaitate de aceasta cronica...foarte, foarte interesant!