View Single Post
Old 09 Jun 2003, 21:19   #43
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Alex Leo Serban:
of, m-am saturat! numele meu pomenit intr-una - mai ales de 'marx' & 'ambra blu', care-au facut o fixatie...
la ambra inteleg acuma - a-ncercat si omu sa se dea interesant, kestii, fitze, 'ambra to leave cinemagia' etc (who f***' cares!?!), si la subiect (subiectul lui!) tot despre mine se scria... deh, ambro (btw: anagrama ta e 'brambula' - cute, nu?), ce sa faci... asa e vieatza, crudela & nedreapta uneori :lol:
iar kestia cu 'homosexualitatea', 'gayitatea', 'bulangitatea' (btw: 'bulangii' se scrie cu 3 de 'i' cind e articulat, sa stii!) ma fac sa ma gindesc ca 'ambra blu' nu ti se potriveste, tu (nu, nici macar 'brambula'): 'idefix' e la fix :wink:

Poponare, numele tau a aparut in my deftly self-appointed topic contextual, asa cum clitorisul apare in contextul orgasmului, get it, biatch? Barbarisme de genul 'gayitatea', grafii infantile de forma 'kiar', 'fitze', 'kestii' si spiritul obtuz de care dai dovada ma fac sa iti dedic acest vers, care iti sintetizeaza foarte bine discursul deficitar, curb si flasc. [Iti] sar cuvintele ca flegmele/ Milioanele ca doamnele/ Din mina in mina/ ca bolile din cur in pula. La un moment dat am crezut ca esti atins de logoree cind, in cele din urma, am realizat ca, ceea ce te afecteaza pe tine este doar hipopenisismul acut. ***** ****, *******, *** *** ******* *** **** **-** **** ** ** *** ** *******! As for my leaving and your envious 'who the fuck cares', cifrele vorbesc de la sine: 12 useri au votat raminerea mea pe site, in timp ce unul s-a opus. As putea sa ne jucam si de-a cina cea de taina, dac-as vrea, eu si cu baietii mei.

Si acum o mica nota ce tine de istoria Evului Mediu: in ton cu spiritul misogin, all-pervading, care defineste societatea urbana a occidentului medieval, femiea era considerata un organism inferior, neroditor, prin simplul fapt ca era lipsit de penis. Atitudinea asta este deplinsa mult de autoare ca Marie de France sau Christine Pisan: femeile, fara penis, erau ignorate, maltratate, abhored si sexually abused. Zeci de lais-uri si lament-uri sau poezii semnate de goliarzi au deplins, intr-un mod feminist, aceasta stare de fapt. Privind acum la ceea ce faci, intr-un mediu atit de supus efemerului cum este Internetul si un site in care oamenii se rup in gura vorbind despre filme, imi dau seama ca tu, spargindu-te in fund aici pe forum, nu faci nimic altceva decit sa iti plingi, retrospectiv, damnata-ti conditie de creatura lipsita de penis. Esti mare, fata mosului, in seara asta iti dau, cu de la mine putere, titlul de cea mai mare pre-puta post medievala.

Rutebeuf
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif