View Single Post
Old 09 Jun 2003, 16:20   #41
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

of, m-am saturat! numele meu pomenit intr-una - mai ales de 'marx' & 'ambra blu', care-au facut o fixatie...
la ambra inteleg acuma - a-ncercat si omu sa se dea interesant, kestii, fitze, 'ambra to leave cinemagia' etc (who fuckin' cares!?!), si la subiect (subiectul lui!) tot despre mine se scria... deh, ambro (btw: anagrama ta e 'brambula' - cute, nu?), ce sa faci... asa e vieatza, crudela & nedreapta uneori :lol:
iar kestia cu 'homosexualitatea', 'gayitatea', 'bulangitatea' (btw: 'bulangii' se scrie cu 3 de 'i' cind e articulat, sa stii!) ma fac sa ma gindesc ca 'ambra blu' nu ti se potriveste, tu (nu, nici macar 'brambula'): 'idefix' e la fix :wink:
in privinta lui 'marx' acuma... recunosc ca nu prea-i inteleg fixatia :o
adica o data, de 5, 10 ori - i got the point, man! nu ma suporti, nu-ti plac ideile/scrierile mele, so take my sound advice: scuipa si treci mai departe da scuteste-ma/ne de enormitati gen 'instalatiile/performance-urile sint mostre de arta efemera, deci n-au legatura cu filmul' ca nu despre asta era vorba (btw: kiar crezi ca cinema-ul va dainui secole/milenii, precum desenele rupeste?); sau kestia cu 'malevici inseamna sfirsitul artei', 'warhol face o arta asha si pe dincolo' - astea sint bancuri de seminar teologic...
recunosc: la faza cu fratii mrx te-am citit pe graba, imi scapase kestia in care ziceai ca esti de nuanta 'zeppo' ('zippo' a aparut la mine tot din neatentie :cry: ); da crede-ma si tu cind iti spun ca erau 5 (cinci) frati marx!!! trust me: pe allalt il kema 'gummo'...
dar o sa fac kestia cea mai kamikaze pe care a facut-o vreodata cineva pe un forum (mai kamikaze decit ce-am facut in ult. 3 sapt.!): o sa preiau sugestia ta, marx-care-ma-dispretuiesti, si o sa-l rog pe emanuel sa publice pe site citeva texte de-ale mele aparute in diferite reviste :cry:
inca o 'exposure', deci; si o sa-i invit pe toti criticii mei sa-si dea cu parerea 8)
how 'bout that for 'baring it all'?
PS sint convins ca cititorii inteligenti ai acestui forum - dupa cum s-a vazut din citeva interventii - au inteles ce-am facut eu aici lately
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif