Originally Posted by Bagheera:
Ricciotto, tu obiectai la " scenariul ca un ceasornic". Fii consecvent! Lisa scria si ca multi scenaristi de la Hollywood ar putea sa invete de la scenaristul nostru roman. Cred ca e dur sa-ti gasesti o identitate in diaspora... Ma bucur ca ai timp! Daca intr-adevar ai , nu-l pierde, iar daca te-ai hotarat sa-l pierzi , trebuie sa stii cum.
|
yuck, bagheera, tocmai tu, care dadeai lectii pe aici despre cum trebuie purtata o discutie pe forum... cu argumente, fara atacuri la persoana, etc. tsk, tsk...
ca sa revenim la subiect - se poate spune fara sa te contrazici ca 'any number of screenwriters in hollywood MIGHT envy' scenariul unui film recomandabil DOAR acelor minunate 'discerning arthouses far and wide and festival slates'. deci nu 'perfect'. a vrut doar sa dea de inteles ca era in stil hollywood-ian. got it? sa iti mai explic si diferenta dintre 'any number of screenwriters in hollywood' si 'any screenwriter'? daca si lisa credea ca e un scenariu 'perfect' (caci alex nu a zis doar ca e 'de ceasornic', de ce strici citatul, ar fi insemnat doar bine ritmat, etc. - ceea ce nu m-ar fi facut sa il banuiesc de exagerari prietenesti), crede-ma, o spunea altfel. iti repet, femeia semnala cu incintare ca a vazut un scenariu pe stil hollywood-ian iesit din romania. din est. hell, din europa chiar! gindeste-te si la ea, cite filme are de vizionat, sarmana, si de ce factura, in paris... la atita plictiseala, sigur ca sari in sus cind apare un 'filantropica', chit ca ramine doar un film pentru arthouses si fara sanse majuscule de cariera mondiala...
who cares. eu te las sa astepti inca the huge distribution deal pentru 'filantropica' si al sau scenariu 'perfect ca de ceasornic', in timp ce te regalezi cu 'excelentul' - sau cum l-ai catalogat, in entuziasmul tau neprecupetit - one man show oferit de alex. (eh, asa e unii, usor de multumit, norocul lor, e mai fericiti ca noi, pricinosii...)
enjoy yourself, dahling... dar nu mai conta pe replici din partea mea - intr-adevar, nu am timp de pierdut.
ricciotto