Thread: Matrix 2
View Single Post
Old 08 Jun 2003, 00:34   #104
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Daydream, sincer nu mai stiu la care replica de-a mea te referi...nu stiu nici de ce vorbesti despre Punch Drunk Love la subiectul despre Matrix...inteleg ca tie nu ti-a placut filmul, dar permite-mi sa am si eu o parere...mai vorbim despre asta la subiectul respectiv...
sa revenim la Matrix...imi reporsezi ca nu vin cu argumente mai solide care sa-mi sustina afirmatia ca filmul e plictisitor...si ai oarecum dreptate.
ideea e ca intr-o astfel de situatie mi-e foarte greu sa-mi gasesc argumente...mi se pare ca e una sa nu-ti placa un film si cu totul altceva sa ti se para plictisitor...
eu zic ca pentru un film comercial si de actiune, Matrix Reloaded este prost pentru ca Neo nu are un adversar pe masura...intr-un film in care bataia ocupa cam 70% din poveste, trebuie sa existe un pic de suspans...eroul mai ia un pumn, mai depaseste o situatie critica....aici, toate-s bune si frumoase...
ma rog...
as avea totusi niste intrebari legate de subiect care nu-mi e inca foarte clar...
1. in final, Zionul este sau nu distrus?
2. de ce lui Neo i se mai da sansa sa reconstruiasca Zionul?scopul Arhitectului nu era sa omoare toti oamenii care se revoltau?
3.Arhitectul era om sau program?
4.Oracolul era bun sau nu?
iar daca in urma lor veti ajunge la concluzia cum ca nu as fi inteles nimic din film, probabil ca aveti dreptate...