Daydream... Interesante supozitiile tale. M-am gandit si eu la unele dintre ele si un lucru e sigur: nu poti judeca "Reloaded" daca nu stii "Revolutions". Intr-adevar, multe surprize or sa apara (dar, totusi, Arhitectul nu este Oracolul), dar cred ca momentul care ma intereseaza cel mai mult in acest moment, de care eram sigur de cand am aflat ca agentu' Smith reapare in "Reloaded" e confruntarea dintre acesta si Neo. (Apropo, de cand au amandoi capacitatea de a crea pulsuri electromagentice in lumea reala? - cel putin, reala pana acum... De cand a incercat Smith sa se transfere peste Neo? De cand a devenit Neo o masina? - Arhitectul si Hamman spun ca Neo e inca OM...)
Problema e ca toate aceste implicatii si posibilele surprize nu scuza modul de realizare al filmului. Lupta cu Smithsii e surprinzatoare, dar cam ridicola, pe autostrada se exagereaza, miscarile lui Superman sunt copiate peste Neo (aici n-au gasit inca un simbol dupa Mesia, Alesul, Buddha si ce mai e!), discursul lui Morpheus si scena dansului/futaiului deranjeaza, multe personaje sunt schematice, aria lor de dezvoltare fiind redusa la cateva replici si cateva gesturi care nu sunt realizate pe calculator.
Totusi, "Matrix Reloaded" a fost un film interesant, mi-a lasat capul deschis pana in... septembrie??? octombrie??? Oricand ar fi, daca "Revolutions" ma dezamageste, ma enervez rau de tot.
P.S.: Please try to accomplish one thing while spending your time on this goddam thread. Write in the language most people do! That is, if your natural abilities have your native language (I presume Romanian) amongst them! Hope you understood! :lol:
P.P.S.: Vad ca parerile sunt impartite. Discursul lui Merovingian de la masa e extraordinar. Dupa aia... e doar cauza efect: he stinks, therefore he sucks![/list]
|