View Single Post
Old 06 Jun 2003, 15:35   #23
crydead
Guru

crydead

Originally Posted by Ambra Blu:
forumul gazduit de www.cinemagia.ro ar avea doua variante de existenta:
a) discutii interminabile, grele, despre data de aparitie a nu stiu carui film, filmografia lui Bergman sau ultimele cuceriri ale stiintei in materie de SFX.
b) opinii la fel de terne de genul "cutare film rules sau cutare actrita sucks", semnate de Gigi din Galati sau mai stiu eu cine.

Cred ca functia site-ului astuia este sa isi ia ceva bani de la furnizorii de filme si sa furnizeze o forma destul de misto de divertisment celor care stau mai toata ziua pe net (ca sint ei web-designeri, elevi, art directori sau mai stiu eu ce).

Asa cred si eu, Ambra.
Din pacate unii cred ca despre film si cultura in genaral se vorbeste numai cu neologisme si simboluluri in gura. E de ajuns sa arunci un ochi pe romania cultural ca sa vezi cum niste putze culturaloide fac un deserviciu acestei activitati umane mai mare decat aia care nu-si lasa copii sa citeasca pentru ca-si strica ochii. Din cauza unor molii triste si constipate care baga in ele informatzie culturala pe care nu o inteleg si si-o iau la **** folosind prezervativ, filmul, poezia sau pictura au ajuns sa fie considerate nishte chesti suuuuper plicticoase al caror loc e in insectar.
La cenaclul de joi de la club a se vorbeste frumos despre film. Vin 2 studenti speriati care nu shtiu ce dracu au filmat pe video si asistenta se umecteaza, freamata si debiteaza elegant platitudini aplatizate. Apoi, incepe concursul de pescuit simboluri si sinectodoci prin filmuletze. Se vorbeste despre nimic academic, cu respect si cu pauze pline de intelesuri intre cuvinte, cu nesiguranta specifica cautarilor si pasiune sterila pentru zeul cinema.
TREZIREA!!! Chiar daca baietzii cu cenzura nu sunt de acord, iar culturaloizii blegoshi cred ca este vorba despre cautarea sinelui, in Ultimul tango la Paris nenea aia ii sparge ***** cu **** lu' fata aia dragutza.

----------------------------------
Viitorul suna ocupat.
crydead is offline   Reply With Quote sendpm.gif