Ok, sa zicem ca am fost un pic exagerat cind am spus ca orice manifestare artistica , inclusiv cu stelute, trebuie lasata (postata). Asta insa nu da dreptul forum adminului sa cenzureze UNILATERAL mesaje FARA STELUTE doar pentru ca "nu cadreaza in topic" sau "incita la alte reply-uri la fel de acide". Nu am citat din nimeni, asta ma gindesc eu ca ar fi opinia forum -admin-ului care cenzureaza.
Intr-adevar, "Ma mut cu f in fatza", de oricine e spus, inseamna cam tot aia. Totusi, trebuie sa vedem esentialul, nu forma. Caz concret : Scandal ALS vs toata lumea. Faptul ca s-a ajuns la injuraturi era oarecum de asteptat dupa primele posturi ALS. Nu dau eu explicatii de ce injura ambra sau de ce ricutza nu se implica in astfel de scandaluri. Sintem diferiti, ne uneste doar dragostea pentru film. Faptul ca unii se simt mai bine injurind (aritstic totusi, trebuie s-o recunosti

), nu ar trebui sa ne afecteze mai deloc.
Nu ma intelege gresit, nu le dau dreptate celor care amentinta cu "intram peste tine in casa " sau ceva de genul asta; poate chiar astfel de post-uri ar trebui inchise. Sint mult mai periculoase decit o banala injuratura.
Si uite asa am ajuns la o problema mai mult de etica decit de forma.
Bat cimpii? Sint incoerent? Ma contrazic? Opriti-ma.
Ricutza, sustine-ma.