View Single Post
Old 06 Jun 2003, 13:20   #20
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Toni loveste din nou, si o face bine. Fara un om ca mine, sau ca Toni sau Crydead, catalin & co., forumul gazduit de www.cinemagia.ro ar avea doua variante de existenta:

a) discutii interminabile, grele, despre data de aparitie a nu stiu carui film, filmografia lui Bergman sau ultimele cuceriri ale stiintei in materie de SFX.

b) opinii la fel de terne de genul "cutare film rules sau cutare actrita sucks", semnate de Gigi din Galati sau mai stiu eu cine.

Cred ca functia site-ului astuia este sa isi ia ceva bani de la furnizorii de filme si sa furnizeze o forma destul de misto de divertisment celor care stau mai toata ziua pe net (ca sint ei web-designeri, elevi, art directori sau mai stiu eu ce). In plus, oferta de premii si informatiile, asociate cu posibilitatea de a-ti expune parerile legate de un film la sectiunea "Ochiul Critic" constituie alte plusuri. Cu toate astea, in ce ma priveste, eu intru pe cinemagia pentru distractie si amuzament. (Cazul ALS e un stralucit exemplu) Daca am chef de opinii pertinente legate de un anumit curent cinematografic sau de cine stie ce tehnici speciale de camera, pun mina pe o carte. Sint total impotriva spartului in figuri pe forum, cu cine a vazut mai mult si cine stie raspunde. Modestia pare sa fie semnul sub care unii utilizatori nu s-au nascut. Cinemagia nu raspunde - si nici nu cred ca isi propune - de educatia mea. Eu imi bag pula cind vrea pula mea. Ce ar trebui sa ii intereseze pe moderatori, ca sa sumarizez si sa concluzionez, e ca bagatul pulii mele in mod repetat sa nu darime structura sit-ului, si s-o transforme in moloz. Nu de alta, dar dupa aia tot eu ar trebui sa pun faianta.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif