View Single Post
Old 06 Jun 2003, 11:58   #26
ricciotto
Guru

ricciotto

Quote:
si se poate spune despre mine orice - ca scriu nustiucum (cronicile oricum le fac cu mina stinga!, sint lucruri mai importante pe lumea asta decit sa fii nr. 1 in f***' film criticism!!)

atunci de ce toata discutia asta? le dai dreptate brusc celor care te contesta, si cam tirziu in the game. daca intr-adevar poti sa privesti cu dispret meseria asta, este grav, poate ca esti burned out deja, si ai face mai bine sa te dedici exclusiv celorlalte lucruri 'mai importante pe lumea asta' decit ea. critica de film implica respect si responsabilitate, este o vocatie, si ai datorii importante fata de ceilalti cind ti-o asumi. nu e o forma de mondenitate. nu e calea cea mai facila pentru unii dotati cu verb de a isi asigura sponsorizari coca-cola. remember littera... �* bon entendeur, salut!

ricciotto

p.s. oricum, de esti tu acela, aici ai fost interesant ca *personaj de forum*, range uluitor. am dat un search si am citit ceva despre 'filantropica' - m-am oprit la faza cu 'scenariul perfect-ca-de-ceasornic'. aia ce sa fi fost? gust indoielnic, prietenie in real life care se cere pastrata cu pretul integritatii profesionale, sau doar mina stinga?
ricciotto is offline   Reply With Quote sendpm.gif