View Single Post
Old 06 Jun 2003, 11:01   #18
toni
Guru

toni

Hm, incepem sa ne implicam in altceva....sau, mai exact, deviem un pic discutia.
Privilegiul, cum spui tu, de a posta pe un forum, e asemanator cu mersul la un concert. Daca un lider de opinie ( a dracu' scoala, inca mai tin minte) considera ca un concert poate fi ok, alti 30 de oameni se duc la acel concert. Prin analogie, daca brusc, 20 din cei mai importanti oameni de pe forum se hotarasc sa-l boicoteze, nu va mai exista - o perioada de timp - nici un forum. Ce vreau sa spun : forumul exista SI datorita celor ce-l intretin, adica cei ce posteaza. Mesajele lor sint citite inclusiv de cei ce aduc filme in Romania, asta o stiu de la emanuel. Nu vreau sa-l ridic in slavi pe userul inregistrat de pe acest site, vreau doar sa-i tin partea, sa nu-l subestimam
Cealalta parte : Forumul cinemagia nu e public, pentru ca e facut de o firma privata. Am incercat sa te citez. Amyd, n-ai dreptate. Nu prin asta un forum /site e declarat public sau privat. Faptul ca pe noi nu ne costa nimic pentru a posta e foarte normal. Anormal ar fi sa ne coste ceva, arata-mi un forum unde trebuie sa cotizezi pentru a posta.

no flame, doar pareri.