SCENA 11 SHI JUMATE [aflata la egala distatza intre scenele 11 shi 12]
Dupa 2 ore de injuraturi shi facut din mana dupa taxiuri:
Leo-Neo: Hai sa va zic un banc.
Toata lumea ar fi vrut sa zica NU da' era prea ocupata sa taca din gura.
Leo-Neo: Ce merge pe sub pamant shi incepe cu "O"?
Switch se gandea deja cate gloantze mai ramasesera in pistol. Paminity insa avu o sclipire de inteligentza.
Paminity: Ornitorincul !!!!
A-Poc privi descurajat un afish amintindu-shi cateva cuvinte din folclorul Zion-ului: "Be smart, don't be a retard".
Leo-Neo: Nu, nu, nu! Ornitorincul zboara, nu merge pe sub pamant. Raspunsul era: "o râma". Da' ce merge pe sub pamant shi incepe cu "D"??
Paminity: Shtiu! Shtiu! Asta o shtiu *incepe sa tzopaie bucuroasa* cârtitza.
Switch o masoara pe blonda din cap pana in bust. Pentru ca i-a dat cu virgula nu s-a mai obosit sa o masoare shi din bust pana in talpi.
Leo-Neo: Ai fost pe-aproape. Raspunsul corect era: "doua râme". Shi ultima intrebare: "Ce incepe cu "M" shi merge pe sub pamant?"
Switch asheaza calma tzeava revolverului la tampla Za Uan-ului.
Switch: METROUL. Zi ca nu-i asha. I dare you. I double dare you.
Leo-Neo incuviintza dandu-shi drumul in pantaloni.
Un taxi roshu baltzat opri in blocajul routier creat intre timp de A-Poc. Portiera automobilului se deschise cu un pocnet shi un scrashnet.
Shoferul de taxi: Mânca-v-ar lupchii! Care-atzi blocat mah drumu' cu blonda asta de sub roata stanga?
Shoferul tranti enervat un picior in roata pentru a-i testa duritatea. Din pacate bocancul o izbi in plina figura pe Paminity.
Paminity: I'm OK, Tommy. I'm OK.... *zise Paminity ridicandu-se impleticit de jos*
Switch i-a explicat cu greu shoferului cam ce ar vrea de la el. Shoferul a facut o lista din care a de-bifat produsele pe baza de carne pe motiv ca joia e vegetarian.
Shoferul: Sa trantitzi usha mai tare ca nu se-nchide. De-abia am furat taxiul shi n-am avut timp sa repar incuietoarea.
Leo-Neo: Okey.
Shi ca sa egzemplifice ca a intzeles a trantit cu putere portiera prinzandu-shi in ea degetele.
A-Poc: Copilu', mai incet copilu'. Nu vezi ca se face curent in mashina de la trantitul ushii? Iar o sa fac otita shi o sa port vata-n urechi. Sa vezi atunci cum o sa-mi zica ashtia in Zion: A-BagzBani-Poc. 'tu-i in orechi sa-i tund!
Switch ii intinse o punga de pufuletzi matriciali cu un desen cu 3 purcelushi pe ea marca: "Cei trei ursuletzi".
***Nota: ideea cu pufuletzii este copyratata JAIN. Orice folosire a ei intr-un alt film fara acordul autoarei este strict interzisa *** Oare ma crede cineva?
Switch: Nah bah fomistule! Baga-n fizic pana-tzi scoatem noi treisaru' din tine.
***Nota: treisar = mica scula pe bascula care se baga in corpul Za One-ilor pentru a-i duce pe Ajentzi la Mortfeus ***
Mai urmaritzi shi voi filmu' ce draq? Chiar tre' sa dau explicatzii la fiecare doua randuri?
Paminity se apleca in jos luxându-shi gatul. La intrebarea "Ce pot face doua maini dibace ?" Paminity il descheie pe Leo-Neo la blugii marca Levy Shtrauss. Cauta ea ce cauta pe-acolo prin intuneric shi intr-un sfarshit gasi ceva pe-acolo.
Leo-Neo: Te rog eu sa nu ma strangi tare de-amigdalite. Am avut probleme cand eram mic shi mi le-a scos... da' nu de tot. A zis doctoru' ca mai lasa ceva pe-acolo sa am shi eu bilutze. Macar in gat... asha a zis.
Switch: Ai sa-l scapi mah. Fii atenta. Fii atenta. Nu-i da drumu'. Ca iar stai juma' de ora sa-l gaseshti. Mortzii mamii lui de treisar. A dracu ajentzii ashtia! Le fac din ce in ce mai mici.
Paminity: Fii fara grija! Nu-l scap.
Paminity apleca cocul shi stranse din dintzi. Nu de data asta. Nu-i va da drumu' in ruptul capului. A-Poc care din cand in cand avea calitatzi telepatice ii citi gandurile shi se gandi cam ce fortza ar trebui sa foloseasca pentru a-i rupe capul mufei blonde.
Taximetristul privea shi el fascinat la actziunea de extractzie a treisar-ului.
Shoferul de taxi: Numa sa nu-mi murdaritzi tapitzeria. Pfiiii! Da' se pricepe blonda nu gluma. Mamicule, cam cate treisare ai scos tu la viatza ta? Is curios shi eu.
Paminity: Gata. All done.
Ishi trecu o mana dreapta peste frunte shtergandu-shi sudoarea shi mana stanga peste gura shtergandu-shi urmele treiser-ului.
Numa' Leo-Neo n-avea o treaba cu ce se intampla. El molfaia in continuare pufuletzi matriciali gandindu-se ca sunt cam saratzi unii shi cam piparatzi altzii.
... to be continued...