Originally Posted by toni:
Cred ca tu te-ai referit la diferenta intre modalitatea de a posta, mai exact e vorba ca userii NEINREGISTRATI pot posta .....nu cred ca asta e definitoriu pentru un forum. Banuiesc pe home ro sau ce ai mai amintit tu acolo se poate face asta, de-aia forumurile respective au degenerat.
|
Nope, nu ma refeream la asta, toni. Ma referam la faptul ca Cinemagia.ro este un site intretinut de o firma privata, iar in forum
privilegiul de a posta nu il platim, nici direct, nici indirect (decat eventual prin bannere, dar asta e alta discutie).
Si ca orice privilegiu, poate fi acordat, restrictionat sau ridicat dupa bunul plac al proprietarilor, fara sa-ti incalce tie nici un drept. E simplu. Similar cu modul in care un post de radio nu are
obligatia sa te lase sa injuri on air cand dai un telefon sau cum "Romania Libera" nu are obligatia sa-ti publice o scrisoare plina de **** si ****.
Iar in privinta modului de inregistrare, n-are absolut nici o importanta in practica. A inceput deja evident si aici pe Cinemagia "atacul clonelor"... parerea mea (ca outsider already) e ca nu mai are mult pana ajunge exact ca home.ro. Sper sa ma insel.
Salutari,
Andrei
P.S.: Cred ca numai pe aici prin Balcani injuraturile de mama se cheama ca scot "discutia" din "plictiseala"... :roll: