View Single Post
Old 04 Jun 2003, 19:38   #8
Amyd
Guru

Amyd

Ma rog, nu stiu de unde a inteles toni ca Cinemagia e un site/forum public, eu aveam impresia ca e privat, pentru ca nu-mi amintesc sa fie finantat de stat in vreun fel. Parca e niste nene in spatele lui care baga banu' lor din buzunar ca sa functioneze si mi se pare ca drepturile si obligatiile utilizatorilor le stabilesc ei...

Si revenind la subiect, nu exista nici o diferenta intre un mesaj cu stelute care inlocuiesc un cuvant obscen si unul in clar. Toata lumea intelege despre ce e vorba si e la fel de inutil ca un beep, discutia devine flame, etc.

In al doilea rand, pe orice forum (romanesc in special, dar e valabil si in general) in care nu exista un nivel ridicat de cenzura, atmosfera degenereaza (mai repede sau mai incet) intr-un circ (vezi home.ro & co). Cele care au moderatori activi care cenzureaza sau sterg mesaje si - cel mai important - baneaza utilizatorii care abuzeaza de "drepturile" lor si-au pastrat de bine de rau o comunitate solida si un nivel de discutii cat de cat "digerabil".

In ultimul rand... ma rog, e de ajuns atat. E frumos din partea lui daniel & co ca va lasa pe voi sa decideti modalitatile de comportare, sa speram ca acest lucru nu o sa backfire on them. 8)

Salutari,
Andrei
Amyd is offline   Reply With Quote sendpm.gif