View Single Post
Old 04 Jun 2003, 14:14   #130
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
am vazut ca am fost amintita in cateva mesaje, asa ca era momnetul sa dau si eu un raspuns...
voi incepe cu Bagheera...nu depun un efort prea mare cand imi scriu mesajele pentru cinemagia si nici nu incerc sa par mai matura decat sunt...imi pare rau ca nu reusesc sa ma ridic la nivelul tau...eu am venit aici in primul rand sa invat si nu ca sa predau lectii despre critica de film...ah, am o parere si un critic preferat?!...asta este cu totul altceva...sa-ti amintesc ca traim intr-o tara libera si ca din ce stiu eu am dreptul la o opinie?
ma rog...

cat despre Alex Leo Serban...da, intr-adevar, i-am trimis un mesaj privat pentru ca eu consider ca am o gramada de lucruri de invatat si de la aceasta persoana...mie mi se pare ca poti invata oricand de la oricine singura conditie este sa si vrei sa faci asta...si lucrul asta ar trebui sa fie valabil pentru toata lumea indiferent daca esti un critic consacrat sau un user la un forum...