View Single Post
Old 04 Jun 2003, 12:57   #107
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

nu vroiam sa mai revin, da' tot citindu-va aberatiile nu ma pot abtine;
nu, nu sint - i repeat: NU sint! - 'bagheera' dintr-un motiv zdrobitor de simplu: i would never - i repeat: NEVER - wish you 'frumusete'...
chiar nu e deloc - da deloc! - stilul meu ('death, destruction & despair' is more like it!!)...

because i'm BAD, i'm BAD - rau, ranchiunos si razbunator; 'norocul' unora care se dau mari shmekeri (ambra blu, crydead, marx - btw: esti varianta iudeo-crestina (groucho, harpo, chico) sau iudeo-cretina (karl)? - este ca, asa cum spuneam la-nceput, e comod cind te ascunzi dupa pseudonime (forumul e locul in care niste nimeni se transforma in pseudonime, nu?); ghinionul vostru e ca nu las niciodata o insulta nepedepsita: imi voi pune antenele in functiune si, pina la urma, tot aflu eu care sint aia... si-atunci sa vezi caft!
(hm, cam atipic pt un gay, nu? ca veni vorba: de unde stiti ca nu sint unul din urmatoarele: 1. impotent; 2. onanist; 3. zoofil; 4. necrofil; 5. etc?
just a hint: sint such a snob ca n-as accepta niciodata o forma de sexualitate impartasita de altii - oricit de putin numerosi ar fi...

ce vroiam sa mai zic? (pina revin - kiar de la cannes-cluj, this time!)
ah da:
1. ideea cu aparitia mea pe acest forum 'as myself', i. e. a.l.s.) nu-mi apartine, este a moderatorilor; got it, stupid?
2. vreau sa multumesc - pe aceasta cale - tuturor acelora (multi si, unlike some of you, de calitate - de la amyd la... ricutza! ei da, ricutza) care mi-au trimis mesaje personale de simpatie/incurajare in lupta cu incultura si badarania; gestul lor nu va fi uitat;
3. cum ziceam: lucrurile trebuie puse la punct; s-au spus atitea timpenii - campion absolut: ambra blu... the kind of of self-sufficient fucking loser - ca e totusi nevoie sa vina cineva, ca mine, sa le ordoneze intr-un mod exemplar! iar cine nu e de acord - FUCK'EM! sint eu de vina pt incultura unora (care nu ma stiu decit din 'libertatea') si mitocania altora (c-asha i-a facut ma-sa)?
no i'm NOT!
si nu va faceti iluzii: i can master si 'registrul de sus', si 'cel de jos'; depinde de context - eu ma simt equally fine in amindoua
Alex Leo Serban is offline   sendpm.gif