View Single Post
Old 03 Jun 2003, 22:27   #96
Bagheera
Senior

Bagheera

Dragii mei,m-am amuzat ceva timp citindu-va parerile ba despre filme,ba despre actori,ba despre productie,ba despre....nu importa caci se pare ca va pricepeti la toate!Tocmai dezinvoltura cu care sariti de la un subiect la altul mi-a starnit zambetul.Trebuie sa fie greu sa fii numit guru doar pentru ca esti vechi utilizator;mi-o inchipui pe ricutza ,blagoslovita cu eticheta "guru" ,scormonindu-si mintzishoara doar-doar va gasi ceva matur de spus. Saracutza ricutza!
Dragii mei "maestri" lipsiti de maiestrie, as fi optat in continuare pentru tacere daca nu va apucati sa desfiintati un om ,sa vorbesc pe limba voastra,doar pen' ca vi s-a pus pata.Este vorba de Alex Leo Serban. Mai copii,mai,de ce va jucati cu jucarii prea complicate pentru voi?Este adevarat ca pentru a vorbi despre Tom si Gerry iti trebuie ceva in capsor,dar nu atat de multe;iar apoi puteti merge copacel-copacel la Doamna si vagabondul,ca intr-un tarziu sa va luati voiniceste la tranta cu Oblio,dar pana atunci,mai bine pastrati o desteapta tacere decat o zgomotoasa nestiinta.As vrea sa va vorbesc despre igiena unui discurs,dar tare mi-e teama ca inca nu v-au intrat bine in cap nici cuvintele mamicilor voastre"spalati-va pe maini inainte de masa".
Sa incerc totusi.
1.Se gaseste un subiect de discutie;preferabil sa se stie cate ceva depre el.
2.Se ia un timp de cercetare,poate o mai fi ceva de aflat.Este adevarat , pentru regula asta trebuie sa dai dovada de modestie!
3.Se ia un timp de gandire;nu tot ce trece prin cap in mod spontan trebuie spus,daramite scris!
4.Se urmareste cu precadere tema aleasa si cu interes ce spun si altii despre ea.
5.Nu se aduna mere cu pere pentru ca se va obtine varza a la Cluj. Aplicatie:daca vorbim de critica de film ,nu vorbim de preferinte sexuale.
6.Nu se folosesc cuvinte urate sau dure ,in primul caz fiind nevoiti sa va spalati pe dinti dupa folosire,in al doilea rupindu-va dintisorii de laptic in ele.
Pentru inceput,atat ar trebui sa fie suficient.Despre polemica ,intr-un mesaj viitor.
A! Cineva a vorbit de muritorii de rand,adica voi astia de nu mergeti la Cannes.Cata dreptate,cam muriti cu fiecare rand scris,muriti de inanitie; mai bine hraniti-va cu niste carti din ce in ce mai bune cu fiecare rand. iam-iam...
PS.Alex Leo Serban chiar scrie bine.Asta e,scrie si pentru voi.
Bagheera is offline   sendpm.gif