Prea scump...

auzi la el... Shi palinca nu beau... asha ca I'll do it for free.
Teoretic ar trebui sa revad filmul ca sa pot comenta cum trebuie fazele shi tot ce tzine de actziune, actori... din pacate... nu o sa revad un film doar pentru a demonstra ca e prost. Sper sa va multzumitzi cu ce tzin minte.
1 ) Cand un film are cat de cat succes shi se poate realiza o continuare atunci putetzi fi siguri ca ea se va face. Asta e regula nr. 1 prin care americanii vand un produs dupa ce acesta a saturat piatza. Apropo, shtiatzi ca Rice dupa ce a terminat "Cronicile vampirilor" s-a apucat de "The New Tales of the Vampires"? :wink: Treaba ei cum face milioanele.
2 ) Daca ar fi sa ne luam dupa regula 2: "Partea a doua e mai proasta ca prima." atunci... Dar hai sa nu ne luam dupa regula aceasta.
3 ) Replici memorabile. :oops: Nici una.
4 ) Imagini sau scene care sa-tzi ramana in memorie..... Aaaaaaa.... let me see.... Cred ca ar fi plaja de cadavre. Ciudat insa, daca ar fi sa ma gandesc la "Vampire D Hunter - Bloodlust" mi-ash aduce aminte mult mai multe secventze. Ambele filme vizionate o data. Am ajuns sa compar un desen animat cu un film de box-office.
5 ) Personajele... sa mor daca mai tzin minte altceva decat Akasha. Pana shi de stupidul ala din "American Pie" imi aduc aminte de ce nu shi de vampirashii din "Queen of the Damned"? Mister!
6 ) Actorii. Daca nu-mi aduc aminte personajele asta inseamna ca jocul actorilor a fost ... "de necomentat". Apropo, shtie cineva de ce nu l-a mai jucat Cruise pe Lestat? O fi v-un semn ceva? Cat despre Aaliyah sa ma scuze cine trebuie da' parca era cantareatza. Poate greshesc. :oops: Shi ca tot veni vorba... ce cauta mai oameni buni: DMX, Ja Rulle, Eminem, Ice Cube, Ice T - shi care or mai fi - prin filme? Sa mor de pricep. Revenind la Aaliyah sau la Akasha... nici nu shtiu care e de vina pentru accentul ala [doar nu credeatzi ca am tzinut-o minte pentru jocul nemaipomenit]. S-a vrut a fi un accent al secolului 17? Sau ce s-a vrut a fi?
7 ) M-ash lega shi de altele dar v-am zis, ar trebui sa revad filmul pentru asta. Oricum, filmul a fost facut pentru a aduce bani nu pentru a fi pus alaturi de alte filme shi comparat. Comparatzi voi "Dracula" lui Coppola shi "Dracula 2000" al habar n-am cui.
8 ) Un plus pentru soundtrack.
9 ) Shi multe plusuri pentru distribuitorii de filme. Bravo domnilor ca nu ne-atzi luat banii shi pentru filmul asta. Las' ca am auzit ca s-a facut "American Pie 3".
Noi sa fim sanatoshi, ca filme proste sunt garla. :wink: