View Single Post
Old 01 Jun 2003, 01:46   #30
blitz43
Guru

blitz43

sal'!
de mult timp vroiam sa mai bag si eu niste "prospaturi"
s-a pus de un prequel la Exorcistul, anume The Beginning (http://www.captainhowdy.com/), cu Stellan Skarsgard pe post de popa Merrin. cica se intâlneste pentru prima oara tipu' cu PAZUZU. (Prietenii stiu de ce!) Pretty cool! Ah, regia Paul Schrader (hmm!)
Fuk me! Remake dupa Dawn of the dead (un horor clasic) si cu un cameo Tom Savini; Ghiciti cine distribuie filmu'... Universal Studios!!!!! Aceeasi care au renuntat la "House of 1000 corpses" (Rob "Boogie Man" Zombie) si au afirmat ca nu vor sa mai aiba de a face cu filmele horror niciodata. Unii zic ca ar fi cea mai mare BLASFEMIE acest remake!!!! Eu unul ii cam sustin! mai joaca Ving Rhames + Sarah Polley (eXistenZ); de data asta vor fi mai multi oameni asediati de zombii, in celebrul mall.
THE CROW 4: WICKED PRAYER cu Ed Furlong (Terminator 2) rol principal
GOTHIKA : Halle Berry o psihiatra prizoniera in azilul in care lucreaza, terorizata de un spirit cretin. Also stars Penelope Cruz & Robert Downey Jr.
FREDDY Vs. JASON premiera 15 august. N-are nevoie de nici un comentariu! Huh?
GHOST RIDER - Marvel comics Johnny Blaze interpretat de Nicholas Cage (fraierica asta joaca cam peste tot). Mark Steven Johnson (Dare Devil) regizor.
BLOODY MARY - regia Clive Barker
remake THE WICKER MAN . Nicolas Cage (aaaaaaaaahhhhggg!) in rol principal.
SUNGLASSES, regia Dario Argento; o actrita (Asia "fetita lu' taticu" Argento) bântuita de propriul ei trecut intunecat...
THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE - un remake inutil
HELLBOY - Ron Perlman pe post de demon, ajutându-i pe aliati in WW2 (regia Guillermo del Toro --- BLADE naspa 2).

Gata, ca am obosit!
VA salut![/url]
Because you wouldn't understand
blitz43 is offline   Reply With Quote sendpm.gif