MinRep, stai linishtit - scenele au o logica. Shi sunt legate intre ele. Doar ca asta e faza: fiind scrise de mai multzi iese mai messy. In asta consta shi jocul.
Eu ma gandisem sa las deocamdata "Reloaded"-ul deoparte.

Deja s-a folosit. Eh... o sa-l mai folosim o data cand o sa-i vina vremea.
Scenele scrise pana acum [sau hai sa nu vorbesc de altele - hai sa ma refer la ale mele] au incercat sa urmareasca firul filmului original.
So,
my rules are:
1) Parodiaza "Matrix"-ul
2) Urmareshte linia filmului
3) Nu fi prea obscen.
4) Incearca sa fii amuzant
5) Daca nu potzi fi amuzant atunci abereaza cat mai mult
Repet: acestea sunt
my rules [poate or fi shi altele da' nu le vad eu acuma].
VOI scrietzi dupa
regulile voastre. Eu nu impun nimic. Vretzi sa intre Esca in scenariu... atunci sa intre Esca. Vretzi sa injuratzi... treaba voastra. :wink:
Ceea ce facem noi aici e un joc. Un simplu joc ca sa ne simtzim bine.
Ah, inca o chestie: [sa-i zicem regula "numero zero"]
NIMIC DIN CEEA CE ESTE SCRIS LA ACEST SUBIECT NU ESTE RAU, GRESHIT SAU URAT. EU NU ADMIT CRITICILE. ATAT INTRE CEI CE SCRIU CAT SHI DIN AFARA. CINE NU E INTERESAT DE ACEST JOC SA NU-L JOACE. NU VA PLACE - NU CITITZI. VA PLACE ATUNCI SCRIETZI. NU DA NIMENI CU PARUL IN CAP. NU ESTE ASHEZAT NIMENI IN FATZA PLUTONULUI DE EXECUTZIE.
P.S.
Singurii care au drept de veto sunt oamenii din ADMIN. Sa speram ca nu le vom da ocazia sa primim cartonash galben.
Post P.S. Pe seara voi adauga scena lipsa din puzzle. Cea din mashina. Sau poate vrea altcineva sa incerce. :wink:
Recapitulare [pentru a intzelege ce a fost scris shi de unde se continua]:
S-au scris urmatoarele faze ce urmaresc actziunea filmului:
- scena de deschidere a filmului
- scena cu "Follow the White Rabbit"
- scena discotecii
- scena in care Leo-Neo incearca sa scape de ajentzi [dupa ce primeshte telefonul lui Mortfeu]
- scena interogatoriului
- scena cu "red pill - blue pill"
S-a sarit scena din mashina. Daca pana diseara nu o scrie nimeni o va scrie NoOne.

In rest... eu zic ca punctul zero il reprezinta
inca discutzia filozofica intre Mortfeu shi Leo-Neo. De acolo ar trebui sa se reia firul script-ului. Daca ar fi dupa mine v-ash pune pe totzi sa tragetzi o dubla la acea secventza. Acolo este ce scrie.
Va las acum.... dar voi nu ma lasatzi. :wink: