View Single Post
Old 29 May 2003, 02:21   #46
victor
Guru

victor

CD nr 2 format avi

Unde e nevoie de interventia autorului. Avand in vedere succesul de casa a lui Za Metrics, recte potentialul de penetrare la mase si datorita precedentului creat la Big Brother unde toti l-au interpretat pe rand pe Freddy Mercury in celebrul clip, s-a optat din ratiuni umanitare pentru evidentierea mai multor personaje in rolul lui Neo.

Incepe….

NeoNelu intra in incapere unde Mandruta il asteapta.

- Am venit sa vad Oracolul.
- Stiu dar mai intai trebuie sa-mi cer scuze pentru asta.
- Pentru ce ?
Printr-o miscare abila Mandruta deschide laptopul, se conecteaza online si ca un hacker versat sparge pe rand cod dupa cod : Citybank zero lei, Societe Generale zero lei, Agricola zero lei………………………………… AlfaBank zero lei……..Politia Circulatie, Hopaaaaa Cielo.

Asigurat astfel ca unica solutie a ecuatiei Zero lei plus Cielo este NeoNelu deschide o usa spre un parculet in mijlocul caruia pe o banca Oracolul din Damaroaia.

- Te asteptam. Vino mai aproape sa vad cum ai crescut in acesti 13 ani si 3 mandate.
- Daca ar fi sa ghicesc as spune ca esti un program bolsevic scapat de sub control.
- Asa continua.
- Mai sunt si altii ca tine ?

Brucan scoate din geanta o hartie si i-o intinde :

- Vrei inca un mandat ?
- Tu stii daca il voi accepta ?
- Problema nu este daca il vei accepta. Alegerea ai facut-o deja. Problema este de ce ai ales asa.

Oracolul pleaca. Intr-o alta fereastra deschisa atemporal Izabela in rol de Agent Smith se multiplica de zor. NeoMumu enervat : La o parte vacilor, viata e atat de scurta….

Scena cu urmarirea pe autostrada lipsa. Din cauza disputei Primar – Consilul General nu s-au alocat fonduri pentru construirea celor 2 km de autostrada si s-a considerat ca filmarea in timp real prin gropile reale din oras prezinta un pericol prea mare pentru integritatea actorilor. S-a propus la un moment dat Stadionul National dar actorii nostrii, baieti fini, au obiectat ca ei sunt acomodati doar cu nisipul de la Copacabana. Si cum oricum sunt numai Hailaits from Za Metrics… trecem mai departe.

Aici din nou e nevoie de interventia autorului. Intrucat intre timp s-a promulgat Legea Pruteanu, toti termenii straini de activistii de partid vor trebui tradusi in dulcele grai romanesc.

- Cine esti tu ? intreaba NeoKing ( Hagi)
- Eu sunt The Arhitect ( Don Corleone ). Eu am creat Za Metrics ( Cooperativa). Intrucat esti in continuare om si prin venele tale nu curge blatul trebuie sa te avertizez ca pe unele din raspunsurile mele le vei intelege pe altele nu. In plus prima intrebare pe care mi-o vei pune desi va fi cea mai pertinenta va fi cea mai irelevanta.
- A fost blat la Ceahlaul – Dinamo ?
- Tu esti o marioneta reziduala a unui program pe care eu l-am conceput perfect. Din pacate din cauza integritatii voastre acesta a esuat monumental.
- Nu mi-ai raspuns la intrebare.
- La naiba esti mai grabuit ca toti ceilalti. Sa stii ca sunt sase conducatori de cluburi ce mi se impotrivesc. Cu totii sunteti la un nivel mai slab de inteligenta ceea ce a facut ca sistemul sa se inpotmoleasca. Din fericire un program intuitiv a gasit solutia.
- Grigorescu!
- El este cel care a descoperit ca blatul poate fi ascuns prin fluierasi. Dar revenim la motivul pentru care esti aici. In stanga ta este o usa pe care daca intri vei putea alege 14 echipe pentru prima liga si 7 pentru a doua. Totul se va lua de la zero si se va juca cinstit. In dreapta este o usa pe care daca vei intra vei putea incerca sa salvezi caznicia Briliantului cu Alexandra. Apropo, trebuie sa te anunt ca Alexandra a intrat in sistem sa se cupleze cu Tomba La Bomba ( Omul de la munte )

Regele se indreapta spre usa din dreapta, se intoarce si spune :

- Hasta la vista ( I’ll be back)
- Speranta, asta ma da gata la voi nemanjitii. Speranta ca va veni altul sa faca ce trebuie sa faci tu.

PS1 Dand curs in mod inconstient intrebarilor evidente raspund : Da, Osama s-a decuplat la timp din Za Metrics.

PS2 : In curand : Za meiching of Za hailaits from Za Metrics. Premiera a fost amanata pentru a evita CD-urile pirat cu proiectia privata.

PS 3 In sfarsit Milan a invins Cooperativa Juventus – Arbitrii.
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif