View Single Post
Old 28 May 2003, 19:50   #45
victor
Guru

victor

O umila contributie…….But please nu trageti in pianist.
-------------------------------------------------------------------
„Highlights from Matrix”. Format avi. Cd 1

Scena de razboi, Sadam urcat pe una din statuile daramate vorbind populatiei din Bagdad: Tu bi or not tu bi in Za Metrics. Din multime AlTikrit recepteaza parola si pleaca catre americani cu doua cvartale mai la nord.

Sadam prinde figura si pune mana pe banana formand 101. Undeva, la casa Alba suna telefonul Rosu. O mana cu un trabuc intre degete umezit in ambele de ambele parti dar cu lichide de origine diferita, ridica receptorul:

- Operator, I need an Exit !

Imaginea in cod binar de pe monitor se metamorfozeaza intr-un punct si dispare.

De undeva vocea Andreei Esca : Se futu’ monitorul.

Actiunea continua fara noima intr-un restaurant. Se remarca ca secenaristul e pufan.

Platou : copie fidela „La cocosatu”. Undeva intr-un colt Minodora laMaxim canta unplaged laMinim, fakand karaoke dupa plagiatura lui Costi Ionita dupa The One a lui Elton John.

O masa lunga, la mijloc Cabral alias Merovingian alias Coffee Anan. Catre el se indreapta Bush alias Za Onli Uan Kenobi, Blair alias Good puppy alias Morpheus si Ciociolina alias Extrimity.

Cateva replici de incalzire apoi :

Coffee : Eu trebuie sa va invat ? Cel mai important lucru este cauzalitatea. Uitati-va la masa de acolo.Toti se intorc. La masa indicata un personaj obscur cu spatele, nu vezi neam cine ar putea fi. Cu fata, tipa, Nadira. Un chelner se apropie cu o scrisoare pe tava. Foarte elegant ia scrisoarea si o pune in fata Nadirei.
- I-am facut o propunere pe care nu o poate refuza. Am scris-o cu mana mea. E o oferta de a poza goala in FHM.( For His Matrix) .
(In acest moment pe naveta Mircea Badea in fata monitorului prestand celebru-i spagat : Ieeee. O s-o vad goala pa Nadira.)
Coffee continua : Asa incat ascultati la mine intai gasisti arme chimice si dupa aia atacati. Cauza – Efect. Veniti aici la mine fara de ce si vreti sa va dau facatorul de scenarii ? Rusinica! Transmiteti lui Mircea Sandu ca zilele ii sunt numarate.

In spate un bodyguard da sa puna mana pe umarul Ciociolinei.
-Daca pui mana sa stii ca trebuie sa ma rezolvi pana la capat.
Acesta si-o retrage repede ingrozit.
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif