Cand pe autostrada Trinity se desparte de Key Maker agentii spun : she means nothing. Let's get the exiled.
Key maker - programul exilat pare a fi singurul care stie unde este mainframe-ul-sursa. Desi Agentul Smith il asteapta pe Neo la intrare. Agentii, Agent Smith si Merovingian vor sa impiedice intrarea lui Neo la sursa. Prin asta el va alege de fapt salvarea Zionului prin alegerea a 23...blal bla bla. Ei nu stiu ca Neo a ales deja altceva.
Mai e o chestie. In discursul sau Merovingian apeleaza pe langa cauza-efect si la DE CE. La fel Oracolul ii spune lui Neo ca el trebuie sa afle DE CE a ales. In plus cand ajunge la Arhitect acesta ii spune ca prima intrebare pe care o s-o puna desi va fi cea mai pertinenta va fi cea mai putin relevanta( De ce e acolo). Apoi Neo insista ca nu i s-a raspuns moment in care Arhitectul ii spune ca s-a intamplat mai repede decat la ceilalti. Adica poate si-a dat seama asa cum i-a spus si Oracolul ca in primul rand trebuie sa afle de ce se intampla tot ce se intampla.
In plus, am visat eu ca atunci cand Neo intra pe usa la sursa lumina orbitoare se transforma intr-o planeta inconjurata evident de o multime de stele care se indeparteaza brusc pe ecranul din camera unde e Arhitectul ? Sa inteleg ca asta este intr-o alta galaxie ?
Dupa Matrix Reloaded alias Superman Matrix Revolutions va fi alias Star Wars ?
Ati vazut ce s-a intamplat daca nu m-ati resetat ?
|