INT. SECRET SERVICE OFFICE - DAY
Bourneidentity semneaza de primire. Once he took Leo-Neo in, he is free to go. He got Leo-Neo's appartment for ratting on him.
Agent Smis: Verule, ce credeai, c-ai sa scpai d enoi cu figuri de-astea de Sperman?
Leo-Neo (catre Bourneidentity): Bitch! Mureai daca nu le ziceai astora unde m-am ascuns. Tz-era c-o curentez eu pa Run Lola Run fara tine, 'r'ar ma-t-a'reacu'! Pai eu sint super cablat, fiule, am o conexiune de 2 MB pe sex-unda. II bagam la informatie in ea de o faceam sa nu mai deosebeasca RVul de reve! Dual-band am, frate, si asta pe o singura pula!
(Bourneidentity, rusinat, iese pe geam. Spiderman spala geamurile, coctat pe schele. Fruntea lui ajunge pina sus, la stele)
Agent Smis: Nu mai fi cu muia. Stim deja ca duci o egzistenta secreta, respectiv dubla. Una din ele are viitor, si suna bine, alta - pula. Tu alegi.
Leo-Neo (desfacindu-si picioarele ca Sharon Stone in Basic Instinct; nici el nu poarta nimic pe dedesubt): Sa-ti moara ma-ta?! What if I give you the middle finger? What if I give it to you so you can shove it up your Secret Service sphincter? or what if I finger-fuck you? Fist-fuck you? What if I let you piss on me and...
Agent Smis (intrerupindu-l): Hei, hei! Nu mai te ecshcita degeaba, ca nu te futem! Iti lipim pula si iti bagam in ea un bug, stii ce e ala un bug, nu? Un fel da tranzistor cu care noi te radarizam pe tine. Hai, beleste-o!
Agentii sar pe Leo-Neo, ii baga dispozitivul in penis, apoi il lipesc la loc. Fanta, ca sa zicem asa, sexului lui Leo-Neo este lipita pentru totdeauna.
DISSOLVE TO:
INT. BEDROOM - NIGHT
Leo_neo se trezeste in pat. I se pare ca a avut un vis erotic. Duce mina intre picioare si gaseste o substanta lipicioasa.
Leo-Neo: Fuck! Fuck! Fuck!
De sub paturi iese Bourneidentity:
Bourneidentity: Hai, fa, ce faci asa ca muta la pula?! Hai, ca ne asteapta aia cu Sedanu' sa mergem la 'otelu' Lafayette unde, al numarul 1313 ne-asteapta Mortfeus, sa-z dea el vise cu supstante interzise.
CUT TO:
|