Thread: Matrix 2
View Single Post
Old 27 May 2003, 10:08   #27
snatchro
Guru

snatchro

Send a message via MSN to snatchro Send a message via Yahoo to snatchro
Am reusit sa vad Matrix Reloaded la Cotroceni. Subiectiv, mi-a placut foarte mult. Agentul Smith ramane personajul preferat (cu toate ca era mai bine sa ramana intr-un singur exemplar), efectele sonore si vizuale la inaltime si poveste cat de cat plauzibila.
Obiectiv, mult mai slab decat prima parte, adica: interpretarea actorilor (o mare bila neagra pentru Fishburne), cam multe avantaje supraomenesti pentru partea buna (da, eu chiar tin cu partea rea si din aceasta cauza chiar imi plac finalurile filmelor in coada de peste sau in care cei buni nu castiga).

Arhitectul a fost o surpriza, Monica nu mi-a placut (d.p.d.v. actoricesc); gemenii chiar au meritat-o. Scena batailor cu agentii nu mi s-a parut inspirata, desi foarte bine realizata. Urmarirea pe Autostrada sufera pe alocuri de pozitionari foarte proaste ale camerei. Scena ciocnirii tirurilor este sublima, imi reaminteste de ce vreau si eu unul. 8)

Mosulica cu cheile este un personaj foarte reusit.

i_matei: O ora la Patria? Te compatimesc. Cinci minute, cu tot cu rezervare Cinemagia si cumparare bilete la Cotroceni. A fost o sala plina, ce-i drept. Plina ochi! :o

toni: IC14 mi s-a parut ca a fost bine pus acolo, nu din cauza unor scene de sex, ci a violentei; cu toate ca nu iese sange, unele scene chiar iti lasa impresia de full contact. Asta nu inseamna ca viza era tot de florile marului, iar in sala erau si persoane mai mici de 14 ani. Care din cauza batailor scoteau zgomote la fiecare 5 minute. Bine ca nu se prea auzeau de volumul boxelor...

Originally Posted by victor:
Cand a fost faza asta cu agentu Smith?
Inainte ca Neo sa primeasca mesajul de la Profet (daca nu ma insel) doi tipi trebuiau readusi in lumea reala, prin telefon. Unul a reusit cu bine, iar cel care a fost "suprascris" de Smith a revenit si el in lumea reala, fiind ultimul supravietuitor al atacului cu bombite aproape de finalul filmului.

Un film care, per ansamblu, merita vazut la cinema, dar mai ales la unul cu sunet cel putin 5.1 (aici cinema-urile de stat someaza).
snatchro is offline   Reply With Quote sendpm.gif