View Single Post
Old 26 May 2003, 17:58   #85
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
imi pare rau ca am ratat momentul in care Alex Leo Serban ne-a onorat cu prezenta...as fi avut o multime de intrebari pentru el...dar nu-mi fac prea multe griji ca tot o sa i le pun o data si-o data...
eu totusi am fost impresionata de faptul ca a avut curajul sa raspunda invinuirilor care i se aduceau aici...nu multi ar fi facut asta...si lucrul asta m-a facut un pic sa ma gandesc daca am intr-adevar dreptate in ceea ce priveste modul in care consider eu ca ar trebui sa fie critica de film...mi-am dat seama ca intr-adevar anumite aspecte imi scapa...imi place sau nu, el este la acest moment unul dintre cei mai cunoscuti critici de film...ceea ce nu voi reusi sa inteleg niciodata, este de ce nu-si foloseste el acesta influenta pe care o exercita asupra populatie, in scopul filmului....de ce nu incearca sa faca mai mult pentru cinematografia romanaeasca...in loc sa cultive publicul, asa cum ma gandesc eu ca ar trebui sa faca un critic de arta, el i s-a adaptat...si evident tot noi avem de suferit...