View Single Post
Old 26 May 2003, 01:49   #3
NoOne
Guru

NoOne

Send a message via Yahoo to NoOne
Scena 2 [scrisa de Demona la 17 Oct 2002 17:30]

...Continued...

...Leo-Neo,se opreshte din urlete(asta dupa ce a facut cateva ture de platou,urmarit fiind de catre E.T. deghizat in "the white rabbit").Priveshte monitorul shi vede scris mare pe el:"KNOCK-KNOCK Leo-Neo!"

Deodata in usa se auc batai: "KNOCK-KNOCK"(traducere pentru nenea Pruteanu "CIOC-CIOC!")

Leo-Neo striga:"Cine-i?"
Din spatele ushii se aude o voce de felina: "Sunt eu!".
Leo-Neo:"Eu cine?"
Vocea:"Eu,banana!"
Leo-Neo:"Banana care?"
Vocea:"Aia blonda!"

(aici trebuie sa deducetzi jocul ala american tembel:"Knock-knock!,who's there?Me!Me who?"...shi asha mai departe!).

Deci Leo-Neo se indreapta spre usha shi o deschide,iar mare-i fu` mirarea cand vazu` o blonda imbracata intr-un costum de mushama roz,shi mestecand guma de zor(guma Turbo sau Cin-Cin,alegerea fiecaruia)...nu era nimeni alta decat Paminity.

Leo-Neo o masoara din priviri shi ranjeshte:"Ai intarziat 2 ore!" Paminity il priveshte dezgustata shi ii intinde o batista:"Shterge-tzi balele!Shtiu...e din cauza lui!"shi priveshte jos,unde se afla Kid Rock in lesa (scuze tuturor fanilor lui Kid Rock, dar e vina lui ca s-a cuplat cu Pammy).

Leo-Neo se shterge la gura shi zice cat se poate de serios:"Ai verzishorii?" Paminity scoata nishte bancnote din decolteu shi i le intinde. Leo-Neo intinde mana sa le ia,dar Paminity il opreshte shi zice scurt:"Sper ca are shi baterii!"Leo-Neo sa aprobator din cap shi ia banii, apoi inchide usha shi merge la nishte rafturi. Ia o carte mare pe care scria "Simularea - in viatza de zi cu zi"(de fapt titlul era ceva mai pervers,dar ma dau ashtia afara din Forum daca il scriu) shi scoate din ea un Game-boy dotat cu bateriile de rigoare. Bineintzeles ca alte cartzi cad in capul lui Leo-Neo amplificand durerea provocata anterior de cucuiul-pepsi (cartzi de genul "Aventurile ratzei Mac-Mac" sau cea mai importanta carte a lui Neo-Leo:"Abecedarul"). Merge inapoi la usha shi i-l inmaneaza lui Paminity. Aceasta il ia fericita shi incepe sa joace Tetris.

La cateva secunde se aude o exlamatzie de fericire: "Ah!Am reushit sa umplu` ecranul cu patratzele colorate in 5 secunde.Mi-am doborat propriul record de 7 secunde!" se uita in jos la Kid Rock shi zice:"Asha-i ca eshti mandru` de bombonica ta?" (mentzionam ca Kid Rock statea sprijinit de perete shi ii zambea chinuit lui Paminity).

Inainte ca Leo-Neo sa inchida usha ii zice lui Paminity:"Hey!Daca te prind folosind aia,nu ma cunoshti...nu exist!" Paminity il priveshte shi incepe sa rada:"Duuuuuh! De parca vreau ca cineva sa shtie ca te cunosc! Dream on copile!",dupa care se intoarce shi pleaca.

Inainte ca Leo-Neo sa poata sa inchida usha,
E.T.(deghizat in "the white rabbit"),evadeaza shi o i-a la fuga pe coridor in jos. In clipa aceea la Leo-Neo ii "pica fisa": "FOLLOW THE WHITE RABBIT..."

***Nota autorului: Dupa cum shi NoOne a mentzionat dialogurile sunt toate in limba engleza - sa fie mai "shto",iar asemanearea personajelor cu anumite VIP-uri este pura coincidenta :wink: .La realizarea acestui scenariu nu a fost ranite sau omorate animele sau alte specii (E.T. deghizat in "the white rabbit"), deshi multzi ne dorim ca "specia Leo-Neo" sa fie "anihilata".***

...Noah...TO BE CONTINUED...