Thread: Matrix 2
View Single Post
Old 25 May 2003, 09:24   #15
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
First off, vreau sa va zic ca in viata mea nu am mai vazut sala de cinema plina OCHI. Nu mai erau scaune libere, oamenii stateau pe jos!
Weird.
Filmul... scene marfa de bataie, chiar am aplaudat la cateva.
Keanu, Keanu, Keanu... dude, e un film, tu esti un actor nu o scandura. SHOW SOME FRIGGIN EMOTION! Nu stiu de ce dar in momentele rare cand chiar isi folosea gura si nu pumnii, Neo m-a cam dezamagit. L-au facut prea puternic. Care era scopul batailor daca stiu cum se termina?
Morpheus- three words: LOW FAT DIET, NOW!!! (ok, that was 4 words) Ah, yeah, no more stupid speeches.
Trinity: MAKE-UP!
Monica Belucci- Kinda horny, ain't ya?
Agent Smith si Agent Smith si Agent Smith si Agent Smith si etc: Dragutz concept dar care e SCOPUL tau ca m-ai tot aburit si tot n-am inteles. Adik stiu ca vrei sa-l ucizi pe Neo, and that's it? halal scop.
Arhitectul: Mersi tataie, mi-ai stricat tot filmul. Eram dispusa sa trec cu vederea discoteca aia numita Zion, faptul ca exista programe care se iubesc cu alte programe si se bat cu alte programe si etc, dar la explicatiile tale stupide, am trac linia. Sorry, there's only so much i can take.
One more thing, mi se pare mie sau Reloaded a fost mult mai funny ca primul?
That's all folks, Doamne ai grija de noi pana in noiembrie! Cred ca imi iau bilete de pe acum sa stiu o chestie.