Thread: The Pianist
View Single Post
Old 23 May 2003, 14:29   #64
i_matei
Veteran

i_matei

Pentru Floydman...

Ai vazut "Lista lui Schimdler"?? Sper ca esti de acord ca este superior "Pianist-ului"
Ce avea Lista in plus fata de Pianist ?? Amandoua trateaza acelasi subiect, aceeasi epoca, sunt la fel de dure amandoua... La prima vedere diferenta e ca unu e alb-negru si celalalt e color... dar...

Gandeste-te cum ar fi fost Lista fara personajul lui Ralph Finnes... Tipu joaca magistral rolul negativ si are unele momente in care iti vine sa il impusti cu mana ta... Rolul lui este mai complex si as indrazni sa spun chiar superior celui al lui Liam Neeson (Oskar Schindler).
In Pianistul, intradevar, Spzilman se lupta cu sistemul, dar sistemul asta nu are un nume, nu exista cineva care sa ii dea viata... nu e nimeni care sa ii dea replica lui Adrien Brody...
Cred ca din cauza asta filmul ajunge sa devina chiar static in unele momente... Sunt scene intregi in care nu exista dialog si nu se intampla mai nimic... Plus de asta, nu stiu, trecerea de la o scena la alta se face cam fortat, filmul nu da senzatia de a "curge"...

Don't get me wrong... E un film bun, dar parerea mea este ca i s-a facut cam MUUULT prea multa reclama fara rost...
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif