ia uite unde se ascundeau profunzimile si eu nu stiam!!!
daca vreti totusi (desi ma-ndoiesc ca le puteti intelege

cronici nesuperficiale si neobosite, cautati-le in colectia revistei secolul 21; unele sint chiar eseuri, dar ma tem ca, inca o data - vezi mai sus
chiar asa, toti ati vazut dreyer, paradjanov, rivette, ati facut analiza pe imagine la egoyan, ati scris eseuri sau carti despre bergman, jean-luc godard si lars von trier...?
cind am aratat 'histoire(s) du cinema' al lui godard, la colegiul noua europa al lui andrei plesu, nu v-am vazut in sala...
cind am organizat retrospectivele arrabal si iosseliani la inst. francez - acum 7 ani, in prezenta autorilor -, idem...
cind am prezentat 'chungking express' al lui wong-kar wai (caci EU l-am adus pt prima oara in romania, nu 'catallin', 'theo' si altii fara nume!), la cinemateca, erau destui in sala; ma-ndoiesc ca faceati parte dintre ei...
cit priveste rubrica mea din libertatea - asa 'obosita si superficiala' cum ziceti -, aflati ca e cea mai longeviva din peisajul gazetaresc de la noi: face anul asta 9 (noua) ani!
n-o sa-mi spuneti acuma ca patronii elvetieni o tin mentin pentru ca e 'obosita si superficiala'...
in fine, sint la cannes in primul rind pt mine... si ma simt ex-ce-lent

si probabil ca exact chestia asta va oftica cel mai tare!
si stiti ceva? i'm soooooooo happy that you feel that way :lol: