Thread: The Pianist
View Single Post
Old 16 May 2003, 17:19   #45
i_matei
Veteran

i_matei

Frate unii din voi chiar spuneti aberatii mari de tot...
Cum adica nu s-a dovedit existenta camerelor de gazare...
Va spun ca le-am vazut cu ochii mei, am fost intr-o excursie in Polonia si am vizitat si Auschwitz-ul...
Erau niste camere destul de mari in care ingramadeau cam 100 de oameni si ii gazau ca niste nenorociti... La usa era un vizor care ii folosea gardianului sa se asigure ca au murit cu totii...
Va spun eu, TOATE filmele care s-au facut pe tema holocaust-ului sunt mic copil fata de ceea ce s-a intamplat in realitate... A fost ceva realmente ingrozitor... Am vazut si crematoriile unde ii ardeau si vreau sa va spun ca in ultima parte a razboilui acestea nu mai faceau fata si au inceput sa ii arda pe evrei in aer liber... Am vazut veioze, candelabre care aveau abajururi din piele umana... NEMTII AIA NU ERAU OAMENI !!!

Pe de o parte va inteleg, pana nu mergi sa vezi cu ochii tai lagarele, totul pare o poveste de adormit copiii... cred ca poporul teuton ar trebui sa plateasca 1000 de ani de acu inainte masacrele care le-au facut.

Despre film ce pot spune, as spune totusi ca "Lista lui Schindler" se apropie mult mai mult de realitate, dar chiar si acest film are un mod aparte de a prezenta acele timpuri...
Adrien Brody... de tipu' asta nu am mai auzit pana acuma, dar cred ca va deveni un mare actor si asta e doar inceputul... Nu credeam sa apuc ziua in care sa pot spune ca de Niro, Pacino, Nicholson au urmasi de seama....
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif