Thread: The Pianist
View Single Post
Old 15 May 2003, 05:57   #31
blitz43
Guru

blitz43

Quote:
Chiar crezi ca asemenea faze sunt reale? Eu nu mai cred. Mi se par exagerate cu draci. De altfel in aproape toate filmele nazistii sunt descrisi ca bestii sangeroase care ucid in stanga si dreapta, fara discernamant. Se uita ca istoria e scrisa de invingatori (la procesul de la Nurnberg chiar procurorul a recunoscut ca e vorba de o continuare a razboiului si nu de o judecata fair.) Cu Hitler etichetat cel mai mare criminal din istorie se trece mai usor peste Hiroshima si gulaguri. Probabil ca abia peste cateva sute de ani se vor putea discuta lucrurile astea calm, fara exagerari cum se intampla acum, fara catalogari drept antisemit la cea mai mica incercare de a pune in discutie sacrosanta cifra de 6 milioane de evrei morti (s-ar parea ca numarul de evrei morti este cam 7-800.000 -->a se vedea Roger Garaudy, "Miturile fondatoare ale religii islamice")

bey, cam ai dreptate. Ovreii astia ne tot asalteaza (regulat) cu filme de genul aista, in care vor sa ne arate cât de batuti de soarta si de Dumnezeu sunt ei. EI... poporul ales, poporul cel mai religios cel mai de ra.. cel mai cel. :lol: Afterwall, they killed JESUS! :lol:
Se vrea o indoctrinare (eventual indobitocire) totala a celorlalte popoare. Iar oricum, americanii-s dusi de mult!
PAREREA MEA! :wink:

P.S. Bah, nu contest meritul filmului.
Dar toata chestia asta cu amintirile de cosmar... Mutule, acolo la Parma, ti-au spus tie ceva?
Because you wouldn't understand
blitz43 is offline   Reply With Quote sendpm.gif