M-am abtinut de la acest topic pentru ca nu o vazusem decat in Red Dragon, si acolo doar rol secundar. N-am vazut inca Punch Drunk Love sau Equilibrum (desi le am), pentru ca am avut ambitia sa fac rost mai intai de primul film in care a jucat "Breaking The Waves", mai ales ca e un film de Lars von Trier (pe care am inceput sa-l admir dupa ce am vazut cel mai recent film al lui: Dancer in the Dark). Acum ca l-am gasit pe divx si l-am vazut pot sa ma pronunt: ca actrita e extraordinara, ca femeie e super sexy. Nu stiu unde a gasit-o Trier, si cum a descoperit un asemenea talent. Si ce curaj sa foloseasca o anonima la vremea aceea, o actrita care nu mai jucase niciodata in vreun film, ca personaj central intr-un rol foarte solicitant, intr-un film de asemenea calibru, la randu-i extraordinar.
Originally Posted by ricutza:
imi polace mult Emily Watson dar asa cum am mai spus, nu cred ca a avut pana acum un rol care sa scoata tot ce e mai bun din ea.
.... in rest insa mi s-au parut rolurile destul de plate!
|
In mod evident ca n-ai vazut Breaking the Waves la data cand ai postat mesajul daca poti sa afirmi asa ceva. Dupa parerea mea, in rolul Bess da tot ce e mai bun din ea. Cu greu o vad intr-un rol care sa-l depaseasca pe acesta.
Poate ca intre timp l-au vazut mai multi. Coincidenta a fost ca in ziua cand l-am facut rost pe divx, seara l-au dat si la tv pe Antena 1. Evident ca nu m-am uitat. Am asteptat sa am o stare speciala pentru a-l vedea.
Intentionez sa vad zilele astea si (prea) mult comentatul Punch Drunk Love...