Uraaa! Am reusit sa ma duc la film si am fost 6. Deci, a rulat! Recunosc, a fost o pelicula care a pus destul de bine in valoare DTS-ul. Pacat ca Final Flight Of The Osiris (la care m-a deranjat de multe ori miscarea camerei, in rest excelent realizat) nu a fost decat stereo (poate o copie prost realizata -- desi la sfarsit am vazut simbolul DTS!).
Filmul Final Destination 2 mi-a placut, nu pot spune ca nu, il recomand tuturor sa-l vada, dar trebuie stiut ca viza aia nu este pusa de florile marului; New Line continua cu un alt film sangeros. Ironia si sarcasmul (care poate mai trebuia accentuat) sunt pe gustul meu, asa ca mi-au placut. Cum a spus si Ricutza, poate ca multe dintre trecerile in lumea cealalta trebuiau toate sa arate ca accidente.
Scena accidentelor in lant de pe autostrada este foarte bine realizata si veridica. Tipul de la cimitir este de departe cel mai bun actor al filmului.
Cateva scene, printre care si cea de la final, au fost de o violenta gratuita.
Daca vreti sa vedeti, voi care cititi acest post, cum poate cineva sa dea coltul in nenumarate feluri, nu-l ratati! Merita. Parerea mea! *
P.S.:Am inceoput sa ma uit mai atent la masini prin oras de ieri. Chiar era sa fac un autovehicul marca DAF (RATB) acordeon.
* (c)Blitz43