Sal'!
Am vrut sa ma dumiresc si eu despre filmu' in cauza, :o in schimb...
Stiu ca threadu' asta era mort, da' poa' il revitalizez eu.
Bah, cowboy-lor, acum mi-a picat si mie filmu' in mâna (mai exact in uichendu' trecut). Bun 8) , am chemat un amic pe la mine sa vedem filmu' si Play. Inainte de cd-ul 2, am facut o pauza (de bere) ca sa recapitulam si sa ne punem de acord asupra firului actiunii. Aaaaaa, dar care.... actiune. Instantaneu, ne-am decis: AVEAM CUM SA INTELEGEM CEVA! :wink:
Deh, nu toata lumea a facut ATF or something!
Subscriu in totalitate la parerea lui lui
blizz. O persoana care cauta o explicatie logica la cele mai mici detalii din filmu' asta, trebuie ca e deranjata rau de tot la mansarda, chiar mai rau decât insusi regizorul. Filmu' intra in categoria "SICK MOVIES FOR SICK PEOPLE" (i'm sick & i'm proud, cool! :lol: )
Pur si simplu regizorul si-a filmat cele mai trasnite gânduri si cosmaruri bolnavicioase. Bah, eu il respec pe omu' asta. Mi-au placut mult Blue Velvet si The Elephant Man. Tuin Pics sux a lot! The Lost Highway, bunicel. L-am vazut de 2 ori, l-am inteles 1/2. Mai trebuie perseverat si la filmu' asta. Mi-l si inchipui cum se mai distreaza pe seama criticilor de film care ii diseaca opera. Asta-mi aduce aminte de comentariile din liceu in care gaseai hiperbole, epitete & stuff la orice colt de poezie

.
P.S.1 Nu stiu de ce, da' filmu' asta mi-a adus aminte la greu de clipul Black Hole Sun - SOUNDGARDEN. Ce vremuri!!!
P.S.2 "Om bun" se cam ascunde dupa deget. N-am auzit (inca) barbati (sanatosi) carora sa nu le placa lesbienele (sau macar ce fac ele in pat). Eu dupa scena erotica de pe canapea, mi-am mai deschis o bere. Probabil ca ii e rusine de ce simtaminte are fata de acest "fenomen"? Sau e femeie?
P.S.3 Pacat ca personajele interpretate de Dan Hedaya si Robert Forster au roluri asa de mici. Un plus pentru final (vezi piticii mosi) & pentru distrusu' ala care a impuscat balena.
P.S.4 Da' v-ati gândit vreodata ca un film poate sa n-aiba nici un mesaj?
P.S.5
TOATE ASTEA SUNT PARERI PUR PERSONALE!