Thread: Cinematografe
View Single Post
Old 05 May 2003, 14:19   #37
victor
Guru

victor

Cateva impresii si comentarii :

Europa : ecran foarte inalt, te doare gatul dupa film

Multiplex : sunet infiorator de tare, nu stiu daca oi fi sensibil dar la Gladiator de exemplu m-a durut capul de la zgomot. Zgomotul tare insa e bun ca nu mai auzi fosnete si diverse comentarii. Avantajul substantial este ca niciodata nu vei avea probleme cu capul prea inalt al persoanei din fata. Vara e bine ca are aer conditionat dar uneori mi-a fost chiar frig.

Elvira Popescu : Scaune incredibil de incomode si cu loc prea mic intre randuri

Lira : anul trecut am fost sa vad Spy game (prima oara la acest cinematograf si ultima ). In jur de 13-14 persoane in sala. La mijlocul filmului apare un tip care duhnea a bautura, studiaza sala bine de tot si se aseaza in spatele prietenei mele. Ea isi pusese lucrurile pe scanul de langa fiind liber. Nu trece mult si tipul incepe sa incerce sa umble la poseta. remarcam amandoi, ne intorcem catre el fara insa sa spunem nimic, ea isi pune poseta in brate inspre lateral catre mine. Tipul calm sta ce sta si incerca din nou manevra desi evident de data asta nu avea cum sa ia ceva. Ii atrag atentia sa stea in banca lui tipul mai sta putin si iese. Revine dupa cateva minute cu o punga de rontait si se aseaza in acelasi loc. Nu a mai incercat dar dupa ceva timp s-a repozitionat langa alti clienti. L-am studiat dar nu a facut nimic si a plecat dupa circa 10-15 minute.

Avand in vedere reputatia cartierului recunosc ca din lasitate si frica nu am anuntat pe nimeni din personal. De altfel la intrare nu era decat o tipa tanara, nu stiu ce ar fi putut ea sa faca.

Nu vreau sa fac reclama negativa pentru Lira dar asa ceva nu am patit niciodata in nici o sala de cinema. ( E adevarat ca nu le-am colindat pe toate ) Eu unul nu mai calc acolo.

Vreau sa mai mentionez ca indiferent cat ar enerva pe cineva Multiplexul este totusi cinematograful care arata cel mai bine. Am fost de ex la Patria, Gloria, Europa, Scala la care s-a lucrat un pic s-au incercat niste renovari dar am senzatia ca sunt intr-o sala de pe vremea lu Ceausescu.

Am fost o singura data intr-un cinematograf strain in Lublijana in 98 am vazut Jackie Brown si nu pot spune ca am fost impresionat. Era un cinematograf de cartier mic curat dar atat. Nu stiu cum o fi in alte tari
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif