evident, un film bun, poate chiar mai bun decat primul...
nu are rost sa spun aici ceea ce MinRep deja a mentionat (oricum nu ash fi reushit la fel de bine

)... ceea ce am observat eu este dezvoltarea povestilor personajelor... shi directia in care s-au dezvoltat... in functie de actori... i mean, mi s-a parut mie, sau povestea chiar s-a invartit mai mult in jurul lui Wolverine shi a lui Storm, actori cu box-office mai mare decat ceilalti (nu-mi sariti in cap, nu-l ignor pe Patrick Stewart, dar eu ma refer la boxoffice-ul de moment)... adica, la primul Xmen, povestea se invartea mai mult in jurul lui Xavier shi a lui Rogue (Anna Paquin - cashtigatoare de Oscar, Patrick Stewart - fara comentarii), iar acum in jurul celor doi (Hugh Jackson - Swordfish - primul film care imi vine in minte... shi Halle Berry - Oscar)... chiar functioneaza industria cinematografica in asemenea mod?

pot totushi cei de la Hollywood sa promoveze shi asha de subtil actorii, personajele shi filmul?
pana la urma... exceptand modul in care ma enerva o persoana mai in varsta in stanga, care ishi tinea mainile la urechi cand trecea Jet-ul pe ecran... (ca s anu mai spun cand a tzipat una din eleve)... shi al unei fetitze din dreapta care tot filmul a spus: "tati, vreau la baie!"

un super film... care parca prefatzeaza Matrix 2

P.S. ce asemanare izbitoare intre efectele speciale pentru NightCrawler shi cele pregatite pentru gemenii din Matrix