Jean Gray se intoarce... bigger, badder and uncut

Dupa cum ati vazut la sfarshit s-a transformat in Phoenix si partea a treia ori se alatura oamenilor X ori devine Dark Phoenix si se lupta cu ei... nu se stie inca.
Filmul e MULT mai bun decat primul, mai violent mai intunecat. Americanii au fost foarte afectati de sacrificiul lui jean gray. Am vazut pe multe forumuri ca scena candideaza la cel mai trist moment din istorie. :cry:
Cel mai mult din tot filmul mi-a placut Magneto. Ce mai! Mckellen and Stewart are gods among insects! :lol:
Cel mai putin mi-a placut personajul negativ, Stryker. Where did they find this guy? Era absolut JALNIC. De la cioc pana la clisheul cu "Sunt veteran din Vietnam". Nici nu se compara cu Magneto
Un super film de actiune despre oamenii diferiti...
PS: Cica ar fi avut subtext homosexual pentru ca regizorul si Ian Mckellen sunt "gay" si ar fi folosit povestea acestui film sa arate ce au indurat homosexualii in anii trecuti. Mi se pare o viziune cam paranoica. Filmul mi s-a parut nemaipomenit (chiar daca n-a aparut Gambit, DAMN) si nu cred ca a avut vreun mesaj ascuns.