View Single Post
Old 29 Apr 2003, 18:06   #4
doctorfilm
Novice

doctorfilm

hm... gusturile nu se discuta... shi, deshi sunt de acord ca e un film cu violentza gratuita (sunt foarte putine cele in care nu e gratuita, de altfel) shi cu ironie dusa la extrem... nu cred ca ti se face rau... nu de alta, dar mai mult sange am vazut, de exemplu, in scenele de inceput de la Memento sau in scenele de final de la 8MM... shi nu mi s-a facut rau...
Filmul este destul de ciudat shi greu de urmarit daca nu ai vazut prima parte, unde este explicat mai pe larg ce e cu "lista mortzii" shi asha mai departe...
Pana la urma... mie mi s-a parut un film in genul "teen slasher"... numai ca nu exista nici un personaj cu masca sau mai stiu eu cum care ucide... si nici nu prea shtii de la inceput care shi cum moare... shi tocmai asta il face atat de incitant :lol: mie cel putin, momentul in care unul din personajele principale moare din pricina airbagului mi s-a parut chiar hilar
Una peste alta... un film destul de palpitant... daca stai sa te gandeshti ce imaginatie bolnava au avut scenarishtii pentru a-shi inchipui diferitele moduri de a muri ale personajelor... dar un film pe care il uiti la jumatate de ora dupa ce l-ai vazut...