View Single Post
Old 28 Apr 2003, 22:17   #1
Flavius
Senior

Flavius

Un nou film despre Titanic

Zilele trecute in U.K. a fost lansat un nou film care trateaza subiectul celebrului transatlantic Titanic. Pelicula se numeste Ghosts of the Abyss si realizarea sa, ca si cea a filmului din `97, a fost asigurata de "regele lumii" - James Cameron. Stirea asta am prins-o pe EuroNews si din cate am inteles noul film este un documentar. Eu unul insa n-as baga mana in foc ca ar fi doar atat. Daca era documentar, cum a fost cel despre vasul de razboi Bismark, l-ar fi dat pe Discovery; si in plus in film o sa-l vedem si pe Bill Paxton, frecventul colaborator al lui Cameron.
Dupa ce-am vazut Titanic mi-a fost greu sa cred ca s-ar putea face o continuare la un asemenea film, dat fiind faptul ca personajul lui Gloria Stuart (si al lui Winslet), care a avut in film si rolul de narator, moare in final. Sau cumva acele imagini de la sfarsit o surprind pe bunica Rose dormind alt somn decat cel de veci? In orica caz la Hollywood totul este posibil si prin urmare n-ar trebui sa fim surprinsi daca vom constata ca Ghosts of the Abyss este Titanic 2.
Flavius is offline   Reply With Quote sendpm.gif