Thread: The 25th Hour
View Single Post
Old 22 Apr 2003, 23:18   #11
Hell_Girl
Veteran

Hell_Girl

Originally Posted by victor:

Sunt multe lucruri care nu au sens in film :

- un prieten care cand il acuza ca vinde droguri copiilor cand se intreba de ce nu l-a impiedicat de la inceput sa o ia pe calea asta
- ancheta s-a desfasurat cu el in libertate deci Capul mafiot al rusilor l-ar fi putut aranja oricand, nu inteleg de ce la sfarsit cand s-a dus la el ii era frica ca ii face ceva pentru ca l-a turnat. De obicei aranjezi pe cineva inainte sa te toarne.
- impacarea / acceptarea de catre tatal lui a situatiei
- era un vanzator oarecare ( tipul pe chei vine sa-i ceara o portie - apropo era terminat avea nevoie urgent de drog cum de s-a dus la fix pe banca la chei ?) sau un traficant mai important ( in casa era o cantitate destul de mare de droguri impreuna cu banii)

Poate sunt prostii dar am senzatia in in multe locuri povestea nu se leaga.
Draga Victor, Am inteles ca nu prea ti-a placut filmul si iti respect parerea, dar nu sunt de acord cu faptul ca in scenariu sunt lucruri fara sens sau cusute cu ata alba. Mie mi se pare ca scenariul este logic, perfect plauzibil si nu are deloc lucruri care nu se leaga.
In primul rand daca erai atent la ce spunea prietenul lui, brockerul, iti dadeai seama ca era plin de regrete si ca tot ce zice el are de fapt sens pentru ca el se simte intr-o oarecare masura vinovat.
Lui Monty nu ii era frica de de rus.
Tatal lui accepta situatia pentru ca si el se simtea vinovat deoarece Monty se apucase de trafic cu droguri ca sa-i plateasca lui datoriile. Legat de vanzarea de droguri presupun ca si un vanzator de colt de strada, cum era Monty, face destul de multi bani, mai ales ca erau stransi de-a lungul unei perioade lungi de timp.
Hell_Girl is offline   Reply With Quote sendpm.gif