Thread: The 25th Hour
View Single Post
Old 21 Apr 2003, 23:08   #8
i_matei
Veteran

i_matei

Da ai dreptate cand spui ca in filmul asta nu se intampla mare lucru. Dar nu cred ca regizorul a urmarit ca filmul sau sa prezinte o poveste in sine.

Cred ca incearca sa prezinte realitatea intunecata a unui oras si a unui sistem. Personajul lui Norton este un fel de ghid al spectatorului in aceasta lume.

Asa cum corect ai sesizat si tu exista anumite chestii cusute cu ata alba, dar nu stiu elementele poztive sunt mult prea coplesitoare pentru a-ti aminti de restul... Hai sa enumar cateva:

- muzica absolut geniala care face si toata atmosfera... Nici macar nu a fost nominalizat va vine sa credeti???
- scena cu oglinda, care desi este un motiv des intalnit in filmele holywodiene, acum are o nota absolut speciala de originalitate
- actorii, unul si unul, joaca excelent as fi dat fiecaruia cate o nominalizare... poate mai putin Anna Paquin
- scenele cu Norton cand isi plimba plin de demnitate cainele pe strada...

E un film care nu poate fi povestit, este o experienta ce fiecare specatator o traieste intr-un alt fel...
Oricum ca orice film inteligent este va fi si foarte controversat deci in mod clar nu va exista o parere care sa se apropie de unanimitate
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif