Sal'!
Faza cu aproape toti borfasii, sta cam asa. Cu cât devin mai "faimosi", vigilenta le cam adoarme. Sunt din ce in ce mai indrazneti si vor sa arate lumii intregi cât de tari si mari sunt ei si cât de fraieri sunt militienii (exemple, Slava Domnului avem la tot pasul: remember lunetistul american de la sfârsitul anului trecut). Despre adrenalina, ce sa mai vorbim? Intelege toata lumea! In cazul lui mai apare si teribilismul vârstei care trebuie acceptat. Cât despre faza cu angajamentul la FBI nu mi se pare deloc ceva inimaginabil. Am vazut un documentar pe nu-s ce canal de genul Discovery, in care se povestea despre genul de colaborari dintre CIA si câtiva hackeri prinsi cu mâta-n sac. Mi se pare cam corect. FIGHT FIRE WITH FIRE!
Cu filmu' asta, Leo di Caprio si-a spalat toate pacatele. Cel putin pentru mine. Dupa stupizenii de genul Titanic sau The (S)Beach il credem a real dumbass. Dar... Despre Tom Hanks & S. Spielberg, nimic nou sub soare. Continua pe linia obisnuita: profesionalism (momentan fara vreun licar de geniu). Asta e!
PAREREA MEA!!!!!!
|