View Single Post
Old 09 Apr 2003, 19:38   #4
i_matei
Veteran

i_matei

Ce ar fi de spus despre un asemenea film...
In primul rand acesta face parte din acea categorie de filme care fie le urasti si plangi dupa banii dati pe bilet, fie le iubesti si le tii minte multa vreme... Deci e un film la care iti asumi un anumit risc cand te duci sa il vezi stiind in prealabil cam despre ce este vorba...
In mod sigur Adaptation nu il voi uita prea usor si in mod clar imi va ramane in memorie ca unul dintre cele mai originale filme care le-am vazut. Ideea ca asistam la scrierea scenariului filmului la care asistam mi se pare chiar deosebita si foarte bine pusa in film de regizor. Lupta dintre cei doi frati - lupta dintre povestile comerciale tipic hollywodiene si ideile originale, dar in acelasi timp putin vandabile domina tot filmul... Poate ca aici e si paradox-ul care filmul il transmite spectatorilor...
Desi nu are o actiune deosebita, un suspans care sa te tina lipit de scaun filmul totusi m-a atras prin ideea sa de baza...Dar in acelasi timp multi au zis "bleah, ce tampenie de film", multi, care se asteptau la o comedie relaxanta care peste o saptamana o vor fi uitat.
In mod clar este un film super inteligent, de acelasi nivel cu "Beeing John Malkovich" desi as zice ca este mult mai ermetic decat acesta

Nu l-am vazut pe Adrien Brody in Pianistul, dar sincer cred ca Nicolas Cage merita un Oscar pentru rolurile din filmul asta... Jos palaria!

Cei inteligenti sunt invitati sa nu rateze acest film, pentru ceilalti Eminem si cu ale sale 8 mile e o solutie indeajuns de facila pentru intelectul lor :wink:

See u soon!
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif